11/06/2005

Sigurd - výstava v Nitre

paste z nyxu - sorry za chybeji diakritiku, porad si nemuzu zvyknout, ze mam pouzivat hacky a sracky pri psani na web (kazdej uz ma dnes UTF-8, ale drive to tak nebylo, ze):

Prave jsme se vratili z vystave v Nitre: Sigurd prijeme prekvapil, protoze mezi asi 1000 psy a 3000 lidmi (registrovanych bylo cca 3,5 tis. psu :/, katalog je normalne tlustej jak zavrenej notebook) se choval naprosto samozrejme, nevyjizdel na zadne psy, dokonce i chvilku pospal - bohuzel tesne predtim nez sel do kruhu :)

Skoncili jsme treti ze tri, coz je fakt skoda, nicmene pes dostal vyborna s tim, ze chyby mel vystavujici (tedy ja) a ne pes. Posuzovatel me musel napominat, at si vsimam vlastniho psa, ne slecen okolo - pritom ja jsem si ujizdel na kruhu ceskoslovenskych vlcaku, kteri jsou vazne krasni, ne na zadnych slecnach :)

Bohuzel jsme doma zapomeli fotak, ale z boxerich fotrek by asi stejne nic moc nebylo.
Malo obsazene, vsecko dostavali psi spis za to, ze byly sami v kategorii nebo tak...
Stejne mi pripadlo, ze vyhravali hlavne lide, ktere Suster znal ososbne, no ale co uz, samozrejme chodime na vystavy spis proto, aby byl pes s jinymi psy a abychom se mohli sami koukat na ostatni zvirata, nez proto aby vyhraval cenu za cenou.

Jeste jedna vyhrada k vystavam, pripadne mi, ze pokud lidi nemaj chovne stanice o dve dediny od sebe, tak se spolu proste nechcou seznamovat a vubec bavit, nikdo Ti v nicem neporadi, nikdo te neresi, kazdej si zaleze do svojeho kouta, vetsinou ani moc nekouka na ostatni psy (a to ani na daleko mesnich klubovkach)... to je trochu skoda, ne?
Takze jestli nas nekde potkate na vystave, prijdte si pokecat :)

Žádné komentáře:

Okomentovat