5/11/2013

Vernisaz Hipieho vystavy a zivot jde dal... NO PAST NO FUTRUE?!

Tohle na vystave nebylo, ale me se to stejne libi
Tak mam dojem, ze se to nakonec docela povedlo, nezda se vam? Mam jedine podezreni, ze na cele vystave nikdo nefotil, zato asi vsichni nakonec vetsina zucastnenych byla docela pod parou, vcetne me...

Pokdu by nekdo nasel nejake fotky z cele akce, nebudu se zlobit, kdyz mi je date sem do komentaru a ja je pak linknu [s vasim dovolenim primo do blogu].
Docela me potesilo, kolik lidi vlastne prislo, kdyz to pocitam kolem a kolem, bylo tam tak 30 znamych a 10 vinarenskych stamgastu, coz je vetsi uspech nez narozeniny na kterych jako hlavni hvezda vecera hral Bonus, blahe pameti.
Tak tedy dekuju vsem zucastnenym za navstevu, rad jsem vas vsechny videl, pokusim se tak do mesice az dvou udelat pokracovani, tentokrate na tema Kitch a Pornografie. Misto jeste neni jiste, ani cas, ani souhlas autora [zajimave, ze zadny z lidi, ktery dela kitch si to o sobe nemysli a prudce jej ten temmin urazi...].
Tak tedy naschledanou u dalsich akci D8ofH8, at uz to bude kdekoliv a cokoliv.
Vystava samozrejme nejaky cas potrva, takze i kdyz uz je po vernisazi, klidne zajdete do  Prirodovedneho klubu Barrande na Jezkove 8, Zizkov. Obrazy jsou v zadni casti vinarny/klubu... tak se nestydte. A jsou naprodej, pokud si neco koupite, Hippie se rozhodne nebude zlobit, rek bych. Pokud ne, ale vystava se vam treba bude libit, nechte nejaky vzkaz, tam nebo tady.


http://iting.timetree.info/
Jinak pokud vsechno dobre vyjde, tak mam dokonce i kde bydlet a tim padem o starost mene... drzte  mi palce.

Tak nejak se vicemene vsechno hejbe, vlastne ani nevim jak, minuly tyden jsem si rekl, ze rozhodne musim pokracovat v nacatem bloku, i kdyz bych mel jenom neco blabolit. Napsal jsem nekolik stran textu o tom, ze se citim osamely, ze nemam pres weekendy co na praci a ze mi chybi zenska. Zkoncilo to tak, ze nez jsem cely blok uverejnil, uvedomil jsem si, ze bych mel uklidit, presadit kytky, nekam zajit, neco navarit, nakonec bylo asi tak 1/4 na 11 vecere a ja byl jeste pozvanej za kamoskou na sklenicku cerveyho, ktery jsem naprosto bezostyste zabavil Truce, stejne jich mela z narozenin mrte, tech flasek chlastu, no snad ji pujde k duhu. Kdyz jsem si na blok o neucelnosti weekendu vzpomel nekdy o pul druhe, kdyz jsem nemel jeste ani zdaleka hotove vsecko co jsem chtel udelat [a uz bylo hrozne pozde sednout si na kombo a hrat na basu], tak se mi chtelo smat.
Zajimalo by me cim je tohle vsechno dane, mam dojem, ze psychicky na tom nejsem nejak lip nez jsem byval, energie mam taky tak stejne, takze misto energie bych tomu rikal spis lenost... ale presto se zda, ze veci se tak nejak dari lepe. Mozna je to tim, ze vicemene nic presne nechci, nevzpominam si na veci co byly a neplanuju budoucnost. No past, no future. To jsem mel kdysi napsano nad hlavou postele a myslim, ze jsem mel pravdu uz tehda.
Tak jdeme dal, kdyz i I-ting mi rika, ze je vsechno dobry, tak to asi musi byt pravda, ne?

MMchodem, doporucte mi nekdo neco tvrdeho, ale zajimaveho [tedy ne jedno z rady, ale neco z rady vybocujiciho] k tanci i poslechu... punk, elektro punk, hardcore, industrial, industrial ambient... sak me znate ne?!

Elementary
A jeste k Holmesologie, ano porad me to bavi - Existuje americka serie, kdy Watsona hraje Luci Liu http://www.imdb.com/title/tt2191671/, jeste jsem nemel uplne tu cest se seznamit, recenze od pratel jsout takove, ze to jde, ale zezcatku to dre, takze uvidime, docela se tesim. Kdyz by nahodou nekdo mel nejaka dalsi doporuceni na Holmesoviny, vcetne kniznich, mimo kanonickou tvorbu Sira A.C.D. budu vdecny.

Žádné komentáře:

Okomentovat