6/19/2006

Jsem TATA!!!

Porod je docela bezva zalezitost, aspon ze strany pozorovatele. Krom vyndavani placenty jsem se koukal na vsecko, co me zajimalo. je to docela hezke.
bejt zencka tak mam asi dojem jakoze neco mezi natahovanim pri zvraceni po hodine predesleho a orgazmem. ale Hiena tvrdila, ze to nebylo ani jedno a ani to neni vystizne prirovnani. :)

Pry to nebylo tak hrozne, nejhorsi pry bylo tech par (mozna snad i doslova) stehu. Bylo to tak rychle, ze kdz jsem se v pet ano vzbudil na to, ze se Hiena nejak klepe (jak ze zimy), tak nasledovalo asi 20minut panickeho baleni (melo to prijit az 21. a doktorka rikala pred tydnem, ze snad jeste i pozdeji :))), 15minut cesty, 10minut nez me pustili na sal a pak cca 2h.
Hiena byla bezva. Funela, rudla, tlacila, dokonce v jeden moment prohlasila, ze by uz konecne moh vylezt ven (!!!!!!), cimz nas oba rozesmala. Smala se i pres bolesti (i kdz pravda po prvnich kontrakcich, jeste doma, jsem ji poprve v zivote slysel rict, ze ji neco boli, takze asi hardcore zpocatku).
Byla vazne hezka!!!

AHHHH!!!!!

Fotky dodam jak jen to pujde. Miuska je po me a to dost hodne, jen nos ma nastesti po mamince, takze to krasna holka!!! :))))

3 komentáře: