6/16/2006

Tak jen kratce...

Jsem nemocny, boli mne v kirku tak, ze mam chut si ukroutit hlavu, boli mne svaly a klouby. No proste mam chripku.
No co uz. Vetsinu prace co jsem mohl udelat jsem udelal. Dik za pomoc Radovi Zilkovi, ktery dnes obhajuje svou diplomku a pritom vcera hazel lopatou nas bordel z bytu. At to dobre dopadne.
Protoze jsem nemocny, nechce se mi sedet u pocitace, ani moc psat, takze nalinkuju jen par stranek, s fotkama naseho noveho rodinneho prirustku.
Jmenuje se Zaptata, je mu pet mesicu a je to rusky chrt (Barzoj) s neskutecne dobrou povahou (Dik pani Lence Burianove a jeji dceri Johance z chovne stance Nijinski Ballet, je to vazne dobry pes).

Takze par fotek z obdobi destu najdete tady.
Pridam nejake fotky jak se Zapatou, tak s aktualnim (ze zacatku tydne) stavem naseho bydleni... Pocitam, ze tak za 14-20dni uz se bude cekat jen na schnuti betonu. Do konce tydne dokoncime vodu, elektriku, plyn a topeni. Zbyva vymenit okna, installovat koupelnu (vana, wc, sprochovy kout, umyvadlo, obklady sten) nahodit zdi a polozit podlahu.

Pokud by nekoho zajimalo, kdy ma Hiena rodit a jeste to nevi, tak officialni termit je stanoveny na 21.6.2006, ale pani doktori rikaji, ze si jeste asi chvilku pockame, coz je vzhledem k stavu bytu, docela dobre. Hlavne at to dobre dopadne.

Jmena:
pro devce asi MIA
pro chlapce určitě TOBIÁŠ



Žádné komentáře:

Okomentovat