6/23/2006

Same dobre zpravy

Jednou si tak jdu po dedine se sigurdem na vecerni vencenia pribehne k plotu chlapik, co dela na stavbe a zacne volat jineho. "Podivej podivej, krasnej boxer..."
Prijde druhy. Kecame o boxerech. "Ja jsem z Klacan...", "Ja jsem z Oravy..."
"Ja mam jen tohohle psa, ale bavi me a klidne i dalsiho bych si dal."
"Ja mam tri suky a jednoho psa..."
"Je, to by se daly delat stenatka..."

Pak jsem sel dal, s tim, ze on za tri tydny dojeden na jinou stavbu a priveze fotky.

Za xxx dnu sedim v hospode a prijde nejaky chlap, ze ma ty boxeri fotky. Chvilku mi trvalo, nez se mi rozsvitilo, ale byl to on.
Fajn mladejmuz. Hezci psi.
Mel jsem zrovna Sigurda ssebou, tak si jej poradne prohlid a chvalil jej jak mohl.

A asi o dalsi tyden pozdeji prijdu domu a Olga, ze pry me nekdo shanel a chce pry kryt suku od Sigurda.
Oka. Jen at zavola, cislo dostal.

Vcera vecer chlapik prijel, dneska znovu.
Fotky souloze jsem nestihnul. Vcera jsem si ve spechu zapomenul fotak, dnes cela akce trvala i s oddelenim cca 30minut, takze nez jsem zavrel Zapatu, uz bylo po vsem, jen cekali az se pusti.

Kdo to nezna (ja to taky nevidel predtim), tak cely akt trva cca 20minut. Samotne dovnitr ven trva asi tak minutu, ale pak se cca 15-20minut ceka, nez jej ona pusti ven. je to dost hruzostrasne, pac k sobe oba psi po chvilce motani stoji zady, tedy pes ma penis do praveho uhlu k puvodni poloze. Oba pak stoji, nebo se pomotavaji a jsou vlastne jednim dvouhlavym psem.
Moc zajimava je ta priroda.

Dam sem fotku popisovane situace, jeho a ji (post coitum).

Pak jeste jednu Miusku a mou malickost s Miou hned po ranu (spala od pulnoci do osmi, takze zatim pohoda).



Hardcore post coitum

On po

Ona po


Ja a Mia po ranu (okolo 8:00)

MIMI

6/20/2006

Noc plná světlušek

Miuška má na svět názor hned od malička..


Mia je po slovensky škera, po česku šklíba, jako ta kočka z Alenky v říši divů.
( Úsměv se vždy zjevoval první a mizel poslední. :)

Krásná maminka.

6/19/2006

Jsem TATA!!!

Porod je docela bezva zalezitost, aspon ze strany pozorovatele. Krom vyndavani placenty jsem se koukal na vsecko, co me zajimalo. je to docela hezke.
bejt zencka tak mam asi dojem jakoze neco mezi natahovanim pri zvraceni po hodine predesleho a orgazmem. ale Hiena tvrdila, ze to nebylo ani jedno a ani to neni vystizne prirovnani. :)

Pry to nebylo tak hrozne, nejhorsi pry bylo tech par (mozna snad i doslova) stehu. Bylo to tak rychle, ze kdz jsem se v pet ano vzbudil na to, ze se Hiena nejak klepe (jak ze zimy), tak nasledovalo asi 20minut panickeho baleni (melo to prijit az 21. a doktorka rikala pred tydnem, ze snad jeste i pozdeji :))), 15minut cesty, 10minut nez me pustili na sal a pak cca 2h.
Hiena byla bezva. Funela, rudla, tlacila, dokonce v jeden moment prohlasila, ze by uz konecne moh vylezt ven (!!!!!!), cimz nas oba rozesmala. Smala se i pres bolesti (i kdz pravda po prvnich kontrakcich, jeste doma, jsem ji poprve v zivote slysel rict, ze ji neco boli, takze asi hardcore zpocatku).
Byla vazne hezka!!!

AHHHH!!!!!

Fotky dodam jak jen to pujde. Miuska je po me a to dost hodne, jen nos ma nastesti po mamince, takze to krasna holka!!! :))))

6/16/2006

Tak jen kratce...

Jsem nemocny, boli mne v kirku tak, ze mam chut si ukroutit hlavu, boli mne svaly a klouby. No proste mam chripku.
No co uz. Vetsinu prace co jsem mohl udelat jsem udelal. Dik za pomoc Radovi Zilkovi, ktery dnes obhajuje svou diplomku a pritom vcera hazel lopatou nas bordel z bytu. At to dobre dopadne.
Protoze jsem nemocny, nechce se mi sedet u pocitace, ani moc psat, takze nalinkuju jen par stranek, s fotkama naseho noveho rodinneho prirustku.
Jmenuje se Zaptata, je mu pet mesicu a je to rusky chrt (Barzoj) s neskutecne dobrou povahou (Dik pani Lence Burianove a jeji dceri Johance z chovne stance Nijinski Ballet, je to vazne dobry pes).

Takze par fotek z obdobi destu najdete tady.
Pridam nejake fotky jak se Zapatou, tak s aktualnim (ze zacatku tydne) stavem naseho bydleni... Pocitam, ze tak za 14-20dni uz se bude cekat jen na schnuti betonu. Do konce tydne dokoncime vodu, elektriku, plyn a topeni. Zbyva vymenit okna, installovat koupelnu (vana, wc, sprochovy kout, umyvadlo, obklady sten) nahodit zdi a polozit podlahu.

Pokud by nekoho zajimalo, kdy ma Hiena rodit a jeste to nevi, tak officialni termit je stanoveny na 21.6.2006, ale pani doktori rikaji, ze si jeste asi chvilku pockame, coz je vzhledem k stavu bytu, docela dobre. Hlavne at to dobre dopadne.

Jmena:
pro devce asi MIA
pro chlapce určitě TOBIÁŠ